Cairan Pengusir Lalat Ajaib , Gerenti Tak Ada Gangguan Lagi Di Dapur

Menghilangkan bau busuk dari dapur anda dan menangkis lalat pada masa yang sama mungkin tidak lebih keras seperti yang anda fikirkan. Trik ini akan membantu anda melakukan kedua-dua perbelanjaan!

Dapur anda adalah tempat di mana banyak aktiviti yang melibatkan penyediaan makanan dan membersihkan keadaan kotor selepas itu berlaku. Semua aktiviti ini menghasilkan pelbagai bau, beberapa di antara mereka menyenangkan dan menarik, sementara yang lain agak mengerikan.

Ramai daripada anda mencuba yang terbaik untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ini, tetapi lebih sering gagal melakukannya dan akhirnya berasa kecewa dan bosan mencuba. Nah, kami mendesak anda untuk memberikan helah yang sangat mudah ini dan melihat hasil yang luar biasa untuk diri anda!

Dapur yang bersih dan bau segar dan bersih adalah impian semua orang, bukan? Tetapi, untuk mencapai dapur sedemikian, seseorang perlu meletakkan beberapa usaha serius ke dalam membersihkan dan menggosok lantai dan perkakas selama hampir sepanjang hari.

Mujurlah, ada cara mudah yang akan membantu anda membuang sebarang bau yang tidak menyenangkan, sambil menhalau lalat menjengkelkan pada masa yang sama. Ikuti langkah mudah di bawah:

Bahan-bahan:

  • 3 cawan air panas
  • 3 sudu pelembut kain
  • 1 sudu baking soda
  • bersih, botol semburan kosong

Arahan:

Isi botol semburan yang kosong dengan pelembut kain pilihan anda, kemudian masukkan air panas dan baking soda di dalamnya. Goncang dengan baik untuk menggabungkan.

Semburkan campuran yang dihasilkan ke atas semua permukaan dapur anda. Lakukan ini dengan kerap dan dapur anda sentiasa bau segar dan bersih. Juga, anda tidak akan melihat sebarang lalat di rumah anda lagi.

Sumber: Petua Ibu

Author: admin

Leave a Reply