Pantang Aku Terpandang Perempuan Lain!!

 

Salam min ikut hang la kalau nak tunjuk profile aku pun, aku tak kisah…

Bengang btl ak dgn bini ak, dlm
Bln posa ni pun rancak lagi nak kelahi dgn aku, takda sbb takda pasai tiba2 dibuat perangai tambah lagi bila pi bazar ramadhan…

Tiap hari ke bazar tak pernah sekali pun lagi tak gaduh, suka aja tuduh ak tgk pompuan, perut ni lapar min, lapar posa, tgk pompuan dpt knyang ka?? Nak suruh ak bjalan di bazar sambil ttup mata ka cmna baru tak kelahi, bayangkan min kalau ada pompuan lalu depan mesti aku dituduh tgk pompuan tu asal pompuan ja mesti ak kena tak kira walau pompuan tu makcik tua pun!

 

Nak ak bjalan ke depan sambil tgk tepi ke mcm mana? Bawak keta pun disuruh drive sambil tgk tepi klw ada pompuan lalu depan! Kadang ak bengang ak buat x layan jgk tapi dibalasnya ngamuk time ak drive keta smpai tarik2 rmbut ak dari blkg masa dia dok blkg… klw eksiden habis 3 branak mati katak situ ja min… kepala ak ni diketuk dgn tin minyak yuyi smpai kemik tin…

Ak buat kesimpulan bini ak ni ada masalah emosi atau akal… ada sapa2 ka pernah hadap benda sama? Mcm mana ak nk hadap problem ni? Nak giveup pn ada ak rasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 77