Kehidupan Kisah Rumahtangga

Isteri sebak mendengar pengakuan suami, setelah terlihat banyak tin di dalam kereta.

Lepas setahun kahwin,aku disahkan mengandung dan mengalami alahan teruk. Terpaksa berhenti kerja. Gaji suami selau tak cukup, tapi pelik , dia tak pernah menghampakan aku bila mengidam. Satu hari terjumpa tin tin kosong kat belakang kereta. Bila di tanya, jawapan dia buat aku sebak. Saya dan suami berkenalan dari zaman sekolah lagi sekarang dah 10 […]

Kehidupan Kisah Rumahtangga

Suami berkahwin dengan wanita muda di Thailand dengan mas kahwin rm80, tapi sampai kini suami tak berikan kepada isteri.

Foto sebagai hiasan sahaja. Assalamualaikum. Saya Sufia. Sekarang umur 34 dan dipisahkan 2 tahun yg lalu. Saya berkahwin pada usia 23 tahun dengan lelaki berumur 47 tahun (pada masa tu) sebagai isteri ke-2. Jurang usia 24 tahun kadang buatkan orang salah faham, yg dia adalah ayah saya. Hampir sepuluh tahun lamanya pernikahan kami. Sebagai anak […]

Kehidupan

Lama kelamaan perempuan ini mula rasa rindu life lama dan akui sebelum kahwin ramai kawan lelaki zaman sekolah dulu.

Tujuan aku cerita ini sebab aku keliru dengan diri sendiri. Aku tak mampu nak luahkan pada sesiapa kerana tidak mahu mengaibkan sesiapa. Kepada admin, maaf ini juga fake acc supaya tiada siapa yang kenal. Aku isteri kepada seorang suami yang sangat baik, menetap di Johor dan boleh dikatakn tak jauh dari family dan family in […]