Percintaan

Orang yang berisi ni orang yang setia, bf paksa kekasih makan, rupanya takut gf mainkan hubungan mereka berdua.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum dan ucapan selamat untuk semua. Straight to the points, aku nak share sebuah kisah benar yang terjadi pada aku dalam dua tahun lepas. Kisah ini berkisahkan tentang aku, bekas teman lelaki aku dan berat badan. Aku bercinta dengan dia ni dalam lebih kurang satu tahun. Masa awal-awal aku kenal dia, berat […]

Kehidupan Kisah Rumahtangga

Isteri sebak mendengar pengakuan suami, setelah terlihat banyak tin di dalam kereta.

Lepas setahun kahwin,aku disahkan mengandung dan mengalami alahan teruk. Terpaksa berhenti kerja. Gaji suami selau tak cukup, tapi pelik , dia tak pernah menghampakan aku bila mengidam. Satu hari terjumpa tin tin kosong kat belakang kereta. Bila di tanya, jawapan dia buat aku sebak. Saya dan suami berkenalan dari zaman sekolah lagi sekarang dah 10 […]